Voor gewoon een goede garagedeur!

Direct contact : 06-52592514 of 0513-435243

 

Novoflon,

het schoonmaakpakket voor Novoferm Garagedeuren!

Zodra u uw nieuwe garagedeur heeft aangeschaft, wilt u natuurlijk lang van de kleur en glans van uw garagedeur genieten. Novoferm heeft hiervoor het juiste product, genaamd Novoflon.

 

Novoflon wordt geleverd in een sluitbare emmer met daarin een shampoo, protector, spons en een microvezeldoek. En is verkrijgbaar voor € 42,50 inclusief BTW. Eenvoudig te bestellen via onze webshop.

 

Als eerste maakt u de Novoferm garagedeur schoon met de Novoflon shampoo en de spons. De shampoo is een schoonmaakmiddel dat speciaal ontwikkeld is voor het reinigen van garagedeuren. Het verwijdert makkelijk opgedroogd en hardnekkig vuil en vlekken. De milde shampoo is ontwikkeld in samenwerking met verffabrikanten. Hierdoor wordt de kleur van het oppervlakte niet aangetast.

 

De shampoo is ook toepasbaar op houten en kunststof kozijnen en ander schilderwerk.

 

Vervolgens gebruikt u de Novoflon protector met de microvezeldoek. De protector is een kwaliteitsproduct dat speciaal ontwikkeld is voor het behoud van kleur en glans van garagedeuren. Door het toegevoegde UV-filter wordt de kleur van het oppervlakte beschermt tegen zonlicht. De protector is ook toepasbaar op houten en kunststof kozijnen en ander schilderwerk.